Holo Színházunk bemutatja minden idők legjobb holojátékát

Dimenzióutazó

A francia zavargások és Orbán Viktor

2018. december 12. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Ugye milyen furcsa, hogy a magyar nép szép csendben tűri ezt, amit ebben az országban zajlik, míg Franciaországban 9 forint 20 fillérért majdnem felgyújtják az országot? Könnyen lehet, hogy ez egy nagyobb játék része, amiben minden szereplő megtalálja a számítását.

A dolgot úgy lehet talán megérteni, ha emlékszünk arra, hogy volt egy időszak, amiben Orbán Viktor akárkivel találkozott, azt megdöntötték. A leglátványosabb Egyiptomban történt, ahonnan egyik nap kitette a lábát, másnap már ki is tört a forradalom.

Nem volt nehéz arra gondolni a mágiában jártas embereknek, hogy esetleg Orbán Viktort olyan erők védik, akiknek fontosabb az ő segge, mint bárki más. Amikor hatalomra került, az sok embernek nem tetszett és ezeknek a sokaknak egy része rendelkezett is olyan spirituális erővel, amivel érvényesíthetett olyan szándékot, hogy ez a cigó húzzon el a levesbe és ne rombolja tovább ezt a többre hivatott országot. Nos akik védik, talán úgy szabadultak meg ezektől a szándékoktól, hogy egyszerűen rátolták másokra. Lehet, hogy a lengyel kormánygép is így zuhant le és nem az oroszok miatt.

Akkor nézzük, milyen események zajlottak ezzel egy időben. Orbán amúgy is utálja Macront, azaz már csak azt kellett kitalálni, a Magyarországon kitörni készülő forradalmat hogyan lehet rátolni a franciákra. Itt jönnek a képbe a németek, mert Orbán keleten maga is megoldja. Minő véletlen, hogy a németekkel történő tárgyalás után már ott is a rabszolgatörvény a fideszes 2/3 előtt, akik le is kussoltatják az ellenzéket azonnal és a balhétól sem riadnak vissza.

A németeket már érte olyan vád, hogy ha ők nincsenek, akkor a fidesz sem vezetheti be ezt a diktatúrát, mert sokáig ők tartották ezt a bandát hatalmon. A német cégek már behódoltak az itteni NER hangulatnak és ahogy látom azért megkérik ennek az árát is. Németországnak biztosan nem rossz üzlet Magyarország életben tartása, bár amikor erről a spirituális csatornáimon is tájékozódtam, azt a választ kaptam, hogy ezek a németek inkább német zsidók, akik németként német nagyvállalatokat vezetnek és a politikában is jelentősen képviselik magukat. Csak hivatalosan ezt nem szabad mondani.

 

Frissítés

Minő véletlen lehet Sarkozy gyors látogatása, mert olyan fontos volt általános dolgokról beszélgetni egy tüntetéshullám közepén, hogy erre Vitya ráérjen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dimenzioutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr5014473184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.