Holo Színházunk bemutatja minden idők legjobb holojátékát

Dimenzióutazó

Kunigunda

2018. december 17. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

A jelenben mindig furcsán néznek azokra, amiket a fönti tartományból/ról írok. Ám ez az első, amiben egészen konkrétan az egyes emberekről lehet beszélni. Azokról az emberekről beszélek, akik személyesen ott voltak a Kunigunda utcai MTVA székháznál. Most már mindegyikük másképp rezeg, mert bizonyítékát adták a bátorságuk mellett még valaminek, amit csak ennél több információ mellett lehetne érteni.

A kormányellenes tüntetéseknek eddig két olyan pontja volt, ahol minden megváltozhatott volna. Az első ilyen az első nap éjjelén történt, pontosabban nem történt, ahol egy szikra is elég lett volna, hogy a felkészületlen rendőrséget elsöpörve a tömeg bejusson a parlamentbe. A második az ötödik napon, azaz a Kunigunda utcánál, ahol a tömeg képviselői, azaz egyes ellenzéki politikusok a dolgot rendesen elbénázták. Ezzel cáfolva azt a kormányzati vádat, hogy Soros szervezett lett volna a dolog. Ha az lett volna, minden úgy történik, ahogy 2006-ban, ahol persze nem csőcselék, hanem a fidesz által odaszervezett kopaszok nemzeti érzelmű fiatalok  gyújtogattak autókat.

2006.jpg

Ezzel szemben ma a valódi nép volt kinn az utcán. Úgy is viselkedtek, mint a valódi nép egy olyan országban, ahol csak a nemzet szemete gyarapodik és nevezi magyar elitnek önmagát. A valódi népet most vágták rabszolgaságba azok az emberek, akik megerőszakolták a fiatal magyar demokráciát. Miközben az csak egyet tehet, békésen tüntet olyanoknál, akik szó szerint kiröhögik őket. Amikor fönn az a vád ért, hogy egy követ fújok a fidesszel, csak egyet mondtam: akkor a rossz irányba megyek. Mert ezek a fiatalok nem politikai megrendelésre dolgozó kopaszok, hanem normális emberek, akik rohamrendőrökkel néztek farkasszemet és nem féltek!

24_1.png

Mivel benne jártak a 2. számú közvetlen zónámban, azaz a közvetlen auratávolságomban, mind kapott valamit, amivel csak azok rendelkeznek, akik ekkor és itt voltak!

100.png

Amit éreztem, az már egy másik szint, ahol eddig ilyesmi, hogy ellenvélemény, nem volt jelen. Ám most kopogtatott az ajtón és csak a rendőri erő tudta őket kívül tartani. Maga az esemény bár nehezen lesz így értelmezhető, de a Föld Bolygóról szólt. Valójában az emberek álltak szemben valamivel, ami a Földet fenyegeti és egészen pontosan sikerült tükröznöm is a lényeget. 

Mivel itt a demokráciát követelő és a rabszolgaságot elutasító tömeg állt szemben egy multik érdekeit védő diktatúrával, érdekes lesz a Nyugat reakciója.

 

- Nem lehetne konkrétan elmondani, miről beszéltél most?
- Megjelentünk egy olyan tudati zónában, ahol eddig nem voltunk ott, pedig nekünk kellene csak ott lennünk. Akik ma itt voltak, mind részesei lettek egy annál sokkal nagyobb dolognak, minthogy elsétáltak a város szélére a TV székházhoz egy békés tüntetésre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dimenzioutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr7014494948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.