Holo Színházunk bemutatja minden idők legjobb holojátékát

Dimenzióutazó

A Zorbán kormány

2018. december 19. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Liberális demokrataként is észreveszi az ember, ha valaki visszaél vele. Ez bolygószinten az ENSZ migrációs csomagja, hazai szinten a Zorbán kormány tevékenysége. Mert sem az ENSZ-nek, sem Orbánnak esze ágában sincs egy igazságos világ létrehozása, inkább a szokásos megy, valamit a zászlóra tűznek és utána csinálnak teljesen mást.

Nehéz nem észrevenni, hogy a sok nemzeti zászló csak ürügy volt valami másra. Hogy erről beszélni lehessen, azaz értsék is az emberek és ne azonnal kezdjenek fasisztázni, ahhoz kellett egy rádöbbenés, amiben a hatalom talán még a számára ideális idő előtt kénytelen volt kimutatni valódi jellegét.

cigok-egymaskozt.jpg

Nem nehéz észrevenni azt, hogy ebben a "magyar nemzeti" kormányban szinte mindenki vagy cigány vagy zsidó. A szabadság egy olyan dolog, hogy aki nem érti, a mások feletti uralom könnyű megszerzésének lehetőségét látja benne. Egy orbán-féle figurának a magyarság csak ürügy. A hatalom megszerzéséhez. Azaz kellettek neki a magyarok, aztán nézzük meg, hogyan alakította át először a pártját, aztán az országot. Mint egy cigány.

cigany-es-cigany.jpg

A cigányok a magyar államtól kapják a cigányság felzárkóztatására a magyar adóforintokat. Mégpedig úgy, hogy a cigányság vezetői jutnak ehhez hozzá, akik dolga (lenne) a feladat, amire kapják. Helyette a cigány "elit" aranykorlátos, aranywécés palotákban él, a maradékot pedig elosztják a saját embereik között. Ahogy Orbán kormányra került, azonnal elkezdte ennek a rendszernek kiépítését állami szinten és ma ott tartunk, hogy az EU-tól kapott, Magyarország felzárkóztatására kapott adóeurocenteket is a saját vagyonuk növelésére használják, a maradékot pedig a saját embereiknek osztják. Ránk ugyanaz vár, mint a mélynyomorban élő cigány tömegekre!

Minden mögött egy jól átgondolt zsidó-cigány szövetség mágiája van. Ahogy Orbán hatalomra jutott, az egy varázslat. Azért építi ki a TEK seregét, mert tudja, lehet hogy eljön az idő, amikor már nem hat ez a varázslat. Nehéz ilyeneket írni anélkül, hogy az ember (jogos) indulatokat gerjesszen, ezért most közlöm, hogy megtettem a megfelelő intézkedéseket az ügyben, hogy a megfelelő cigányok és zsidók nyerjék el a maguk büntetését azért, amit ezzel a néppel tettek. Mindenki megkapja, amit érdemel, legyen az jó vagy rossz, ám szakmailag azt kellett megoldani, nehogy megússzák úgy, ahogy eddig. Hogy a kollektív zónában nem az egyes emberek számítanak, így (eddig) szabadon lehetett a saját emberikhez irányítani a (másokat megillető) pozitív karmát és a beavatásokat. Ez egy bűnbanda, amit azért hagynak a "világelit" tagjai, mert a magyarokhoz érkező energiákat átjátsszák másoknak.

Erre azt mondaná a Föld, hogy hazaárulás, nem véletlen volt Viktor első dolga ennek a szónak az elcsépelése. Ám itt már nem csak a Föld mondja, hanem az Ég is, de ők egészen mást. Amitől nem fogják az új haverok megvédeni, mert nem fognak erre ráérni. Amikor anno felajánlottam az állandóan panaszkodó cigányoknak egy saját világot, amiben csak ők vannak, elutasították. Ezen meglepődve gondolkoztam el és rájöttem miért. Akkor nekik kell dolgozni. Örömmel jelentem be, hogy ezt a világot mégis megkapják, mert ez a nemesedés és a megtapasztalásos tanulás számukra egyetlen útja!

 

00-00-00-ep.jpg

 

Még egy gondolat a végére. Az a baj a harmadik világgal, hogy uralomban nagyon úgy fest, mind fehér ember akar lenni. Ám ennél van egy sokkal jobb megoldás, ha a fehér ember lesz a fehér ember.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dimenzioutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr4614500562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.