Holo Színházunk bemutatja minden idők legjobb holojátékát

Dimenzióutazó

Öztársasági elnök

2019. június 13. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Új Energia

A békés átmenet miatt az Új Energia sokáig a régiként viselkedett. Ha nem tette volna, nem lenne az átmenet békés, mert nem lenne ott a sarki boltban a kaja. A csavar ebben még az, nemhogy békés, de még vicces is. Persze a magasabb dimenziós humor egyik jellemzője, hogy mindig mások nevetnek.

Tovább

Az index.hu halála

Képzeljétek, attól, hogy valaki liberális és demokrata, pont attól liberális és demokrata, hogy meghallgat más véleményeket és NEM TÖRLI LE AZ INDAVIDEORÓL azonnal az ilyen videókat, csak mert az a magyar történelemről másképpen szól, ahogy azt a zsidók szeretik hallani.

Tovább

Üzleti filozófia

Ti úgy gondolkodtok, hogy az időt múlt-jelen-jövő összefüggéseiben vizsgáljátok csak. Ebből is a jelen és jövő logikai kapcsolataira, aminek szabályait én sokszor pofán verem úgy, hogy senki sem érti mit és miért csinálok. Elárulok egy titkot. Én sem, hisz én is ezen az idővonalon élek, csak az agyam fejlettebb annyival, hogy sokat pörögtem azon, hogy a jelenben lássam a jövő hatásait. Mert ha az ok az idővonalon a jövőben van, azaz mindenképp megtörténik, akkor a hologram gondoskodni fog arról, hogy a 3D is leképezhesse.

Tovább

A Zorbán kormány

Liberális demokrataként is észreveszi az ember, ha valaki visszaél vele. Ez bolygószinten az ENSZ migrációs csomagja, hazai szinten a Zorbán kormány tevékenysége. Mert sem az ENSZ-nek, sem Orbánnak esze ágában sincs egy igazságos világ létrehozása, inkább a szokásos megy, valamit a zászlóra tűznek és utána csinálnak teljesen mást.

Tovább

Kunigunda

A jelenben mindig furcsán néznek azokra, amiket a fönti tartományból/ról írok. Ám ez az első, amiben egészen konkrétan az egyes emberekről lehet beszélni. Azokról az emberekről beszélek, akik személyesen ott voltak a Kunigunda utcai MTVA székháznál. Most már mindegyikük másképp rezeg, mert bizonyítékát adták a bátorságuk mellett még valaminek, amit csak ennél több információ mellett lehetne érteni.

Tovább

Rabszolgatörvény tüntetés

Mi történt az első napokban és utána

Ma a rabszolgatörvény botrányos körülmények közötti elfogadása után spontán tüntetés alakult ki Budapest több pontján, melyek időnként találkoztak a Kossuth téren a Parlament előtt. A tömeg még éjfélkor sem mozdul a térről. Orbán Viktor cinikus nyilatkozatai sem segítettek azon, hogy ebből a helyzetből már nem lesz egyszerű a megoldás.

Tovább

A francia zavargások és Orbán Viktor

Ugye milyen furcsa, hogy a magyar nép szép csendben tűri ezt, amit ebben az országban zajlik, míg Franciaországban 9 forint 20 fillérért majdnem felgyújtják az országot? Könnyen lehet, hogy ez egy nagyobb játék része, amiben minden szereplő megtalálja a számítását.

Tovább